Publicat el

RECORD STORE DAY 2019 – HIROSHIMA – SIROLL

Com ja sabeu el format Record Store Day, ja fa dos edicions que no es pot celebrar com a  nosaltres en agrada, amb les botigues plenes i amb concerts en directe. No som molt nostàlgics, però ens agradar recordar bons moments.

El passat 12 d’abril, va fer dos anys de la celebració del RSD en la que vam participar juntament amb @gransrecords Grans Records, presentant dos treballs….Demonio de Hiroshima @hiroshimaband i Pagesos Satànics de Siroll!
@sirollmetalband

Demonio ( vehicle cap a un infern tant suculent com eixordador) dels grans Hiroshima @hiroshimaband , una two-pieces rock band sorgida a Barcelona el novembre de 2016 i composta per Gastón(Guitarra i veu) i Sisuca (Bateria i veu).

Si posem a un extrem de la corda una mica de blues-rock i a l’altre punk-rock, deixant en el medi garatge, surf i rock & roll, podríem tenir una aproximació de la barreja d’estils que prenen per influència. Sense oblidar la important aportació dels openings de dibuixos animats a l’hora de decidir la durada de les seves cançons.

Demonio va ser produït i barrejat per Mike Mariconda @mr._anaconda i Marc Tena @marc_tena_aguade en l’estudi Sol de Sants @soldesantsstudios. Al disseny Cristóbal Jiménez @by_cejota

Amb un directe ple de fuzz i una base rítmica eixordadora, si no balles tu no importa, perquè ja ho ballen ells tot per tu a un volum i velocitat brutals.

Pagesos Satànics. Siroll! @sirollmetalband es forma l’any 2008 a la Catalunya Central. La banda caracteritzada per fer un metall inclassificable, per les seves lletres enverinades i per cantar en català. Una de las bandes més reivindicatives i corrosives de Catalunya. Imagineu barrejar agressivitat, velocitat i tècnica. Així, com un còctel de rom, vodka i absenta que et atia a la cara sense temps a reaccionar. Doncs bé, això és el que son els bojos de Cardona, SIROLL !.

Pagesos Satànics va ser grabat, mesclat i masteritzat per  Alfred Berengena a “Your Sound Recording” @yoursoundrecording

A les arts gràfiques el nostre camarada Juanito @mr.j_rooter