Publicat el

THE FOX SYSTEM – DUALITAT

Fox System ha estrenat el seu primer llarga durada Dualitat, publicat el passat 19 de març.

El disc Dualitat inclou nou cançons gravades i mesclades durant mes de novembre de 2020 en l’estudi lleidatà Nomad Studio, sota la producció de Xavier Esterri i la masterització en Crossfade Mastering (El Drogas, Smoking Souls, Los Zigarros …) per Enrique Soriano. La portada d’el CD és obra del fotògraf Cian O’Sullivan.

El trio, format per Albert Casanovas (bateria i veus), Genís Casanovas (baix i veu) i Ricard Zapater (guitarra), va començar a fer els primers passos amb una maqueta gravada al seu propi local d’assaig el 2017 i l’EP Directe a la Paperera gravat també a Nomad Studio (2019).

Dualitat, ha vist la llum  en format CD i a totes les plataformes digitals. La venda  del disc i altres articles  està disponible també a a la pàgina en Bandcamp de Fox System. Amb tot això, el grup busca fer un pas endavant musicalment, avançant cap a sons més foscos i contundents, però sense perdre el seu estil basat en el punk ràpid, melòdic i demencial, cantat en català i influenciat per grups com Ramones, Misfits, Turbonegro o la Banda Trapera del Rio.