Publicat el

WALKING DICKS

Aquesta vegada no se’ns ha passat. La última setmana de març, tornem a estar d’aniversari. Segon aniversari de la publicació del 7″ de debut dels fantabulossos Walking Dicks. https://m.facebook.com/walkingdicks/

La publicació del passat 28 de març del 2019, va ser així… Grans Records i Rat Produccions donant suport a les joves promeses de Lleida. Primera edició en vinil de The Walking Dicks. Limitat a 150 còpies en 4 colors diferents. Estigueu atents, volaran!La veritat que les vegades que he tingut el plaer de veure’ls en directe mai han defraudat al personal. Directe contundent on mai s’agafen presoners. Per cert últim concert en directe que vaig poder veure el febrer del 2020, abans de la que ens estava a punt de caure.A falta de directes, si els voleu escoltar, encara disposse’m d’alguna còpia. No gaires però alguna queda.

Disponibles en la nostra web. (www.ratproduccions.com/).

Salut kamaradens!

walking dicks
walking dicks